Ставил таблета за миење садови во машината за перење поради оваа генијална причина

Ставил таблета за миење садови во машината за перење поради оваа генијална причина…

Доколку чувствувате непријатна миризба од вашата машина за перење, би требало да го испробате овој трик.

Земете таблета за миење садови и ставете ја во преградата на машината за перење алишта, на местото каде што се става детергент.

Вклучете ја машината за алишта на 60 степени, а резултатите ќе ве изненадат. Непријатниот мирис веднаш ќе исчезне!