Измешала сода, вода и шеќер: Овој трик ќе им ги скрати маките на сите домаќинки

Измешала сода, вода и шеќер: Овој трик ќе им ги скрати маките на сите домаќинки

Чистењето рерна на секоја домаќинка и е ноќна мора, но со помош на овој трик вашите маки ке станат минато.

Во сад ставете половина филџан сода бикарбона, малку вода и 2-3 лажички шеќер.

Погледнете во продолжение…