Излегол на улица во одело со пари и натпис „Земи колку што ти требаат“, а резултатот е навистина тажен

Излегол на улица во одело со пари и натпис „Земи колку што ти требаат“, а резултатот е навистина тажен!

Екипа од Јутјуб каналот „Coby Persin“ направила социјален експеримент, а сакале да видат како луѓето ќе реагираат на бесплатно понудени пари.

Како што очекувале, многу минувачи алчно земале пари кои биле залепени за оделото, освен еден!

Погледнете го видеото и дознајте за што станува збор…