Нејзиниот сопруг е опседнат со својот Ајпад, а нејзиното решение е генијално

Нејзиниот сопруг е опседнат со својот Ајпад, а нејзиното решение е генијално…

Оваа жена има сопруг кој е опседнат со својот Ајпад. Во секоја животна ситуација тој го користи својот таблет.

Било дали треба да црта со децата, да направи забелешки или да чита книга пред спиење – Ајпадот е секогаш тука.

Неговата сопруга го решила проблемот на генијален начин. На ова не се надевал!

Погледнете го видеото…