Го нападнале група мажи од кои добил ќотек, а потоа од куќата излегла неговата жена и го направила ова

Го нападнале група мажи од кои добил ќотек, а потоа од куќата излегла неговата жена и го направила ова!

Една жена стана вистински херој, откако успеа да му го спаси животот на својот сопруг кого го нападнале непознати мажи пред сопствниот двот.

Кога групата од шест луѓе го нападнала локалниот новинар Абид Али Кан пред неговиот дом Во Утар Прадеш во Индија, неговата сопруга излетала од куќата и по „брза постапка“ ги избркала напаѓачите.

Погледнете и сами како изгледало…