ШОКАНТНО: Вистинска драма во куќа на 30-годишен тврдокорен патриот

30-годишен младич тврдокорен патриот во заминување се дере низ дома: Комуњари, то, ве растуривме, ве ЗГАЗИВМЕ ВМРО ВМРО, ВОЈВОДИ СМЕ НИЕ, ВАС КОЈ ЌЕ ВЕ МИЕ!  КОМУЊАРИ уаААААА УМРЕТЕ.

Бабата: Шо викаш бабино? Не те чув.

30 годишниот: Ништо бабо, ништо. Зема ли пензија да ми дадеш 50 денари да си купам цигари?

*Сите текстови објавени во рубриката Смешки се измислени, а сликите - фотомонтажи. Смешки е рубрика за хумор и сатира која се емитува на СКАЈ.мк

Текстот има правописни грешки, со цел да се долови вицот :)

Loading...