ШОКАНТНО: СЕ ФАЛИ НА ФЕЈСБУК - Албанско знаменце се појави и во кабинетот на ....

 

Во кабинетот на Зоран од Тетово се појави албанско знаменце, покрај европското и македонското. Засега се непознати причините за ваквата постапка.

фото фчерашни новости/facebook

 

Инаку Зоран од Тетово, е изведувач на познатиот хит Хелоуу кој може да го проследите во продолжение.

 

*Сите текстови објавени во рубриката Смешки се измислени, а сликите - фотомонтажи. Смешки е рубрика за хумор и сатира која се емитува на СКАЈ.мк

 

Loading...