(ВИДЕО) Пет години од "појавувањето" на чудовиштето во Преспанското Езеро

Пред 5 години топ тема во македонските медиуми топ тема беше наводното чудовиште во Преспанско Езеро, а на оваа лажна вест паднаа речиси сите медуми во земјава и регионот. 

 

Да погледнеме како започна се на тој 16-ти мај:

 

Еве што објавија медиумите на таа тема: http://www.time.mk/cluster/44b2dac584/video-cudoviste-vo-prespansko-ezero.html

Loading...