ФОТО: СЕ ОГЛАСИ ТРАМП ЗА МАНДАТОТ НА ЗАЕВ - Еве што порача!

 

*Сите текстови објавени во рубриката Смешки се измислени, а сликите - фотомонтажи. Смешки е рубрика за хумор и сатира која се емитува на СКАЈ.мк

 

Loading...