Напивка со која брзо ќе ослабнете, ќе го намалите нивото на шеќер и холестерол во крвта

Напивката чиј рецепт ви го донесуваме се покажала како многу ефикасна го губењето килограми. Секако, покрај тоа, треба да се движите и здраво да се храните.

Повеќе: Напивка со која брзо ќе ослабнете, ќе го намалите нивото на шеќер и холестерол во крвта

Оваа вежба трае само МИНУТА, а болките во грбот веднаш исчезнуваат! (ВИДЕО)

Имате болки во грбот? Тогаш знаете колку можат да ги отежнат вашите секојдневни задачи.

Повеќе: Оваа вежба трае само МИНУТА, а болките во грбот веднаш исчезнуваат! (ВИДЕО)

Што се Хемороиди? Причини, симптоми, лекување

Хемороиди се натечени, проширени вени на аналниот отвор и крајниот дел на дебелото црево. Овој проблем настанува по зголемен притисок во крните садови во карлицата и настанува слично како кај проширени вени на нозете.

Повеќе: Што се Хемороиди? Причини, симптоми, лекување

Ова се природни „чистачи“ на масен џигер, излечете се на време!

Масниот црн дроб не е мал проблем. Се јавува во различна возраст, а некои природни лекови би можеле да бидат од голема помош.

Повеќе: Ова се природни „чистачи“ на масен џигер, излечете се на време!

ГРИП - Вирусно Заболување

Грип е заразна болест која се вбројува во заболувања на органите за дишење, затоа што најчесто ги напаѓа органите за дишење. Грипот е акутна вирусна болест , што значи дека предизвикува вирус на грип. Болеста се појавува и во вид на епидемија и оандемија, кога е можни да оболат и по неколку милиони луѓе. Светот низ историјата се има соочено со неколку видови на пандемии, меѓу кои најпознати се во 1890, 1918 и 1957 година, кога болеста зафатила и до стотина милиони луѓе.

Повеќе: ГРИП - Вирусно Заболување

Страница 1 од 148